Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tragedie! Un bărbat a murit după ce a fost accidentat de un autocar

Un bărbat de 51 ani din comuna Fântâna Mare, în timp ce conducea, vineri, un autocar pe DN 17, în apropierea intersecţiei cu DJ 177C, a acroşat pe un pieton de 47 ani, Constantin Ivanovici, din comuna Păltinoasa.

Pietonul s-a angajat în traversarea străzii, dinspre stânga spre dreapta, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător, după trecerea unei coloane de autovehicule din sens opus, deplasându-se pe lângă bicicletă, fără ca acesta să fie echipat corespunzător cu vestă fluorescent-reflectorizantă, iar bicicleta nu era echipată cu nici un fel de sistem de iluminare sau catadioptrii, care să semnalizeze prezenţa sa pe stradă.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului, cadavrul acestuia fiind transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Șoferul autobuzului, Stelian Buta, nu era băut.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Un bărbat a murit după ce a fost accidentat de un autocar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*