Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un tânăr a urcat beat la volan și a rupt cu mașina un stâlp

Foto: arhiva

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Câmpulung Moldovenesc a urcat beat la volanul unei mașini și a intrat cu el într-un stâlp, luni, pe care l-a rupt.

Polițiștii arată că în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din cauza vitezei neadaptate și a stării de ebrietate în care se afla, un localnic de 23 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp al rețelei electrice, pe care l-a rupt.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fiind transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*