Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Accident mortal! O femeie a murit, iar două persoane au fost rănite (Update)

O persoană a murit, iar două au fost rănite, duminică, într-un accident rutier care a avut loc la Spătărești. Mașina în care se aflau, cu numere de Italia, s-a răsturnat după ce șoferița a pierdut controlul volanului. Autoturismul circula spre Cornu Luncii.

„Două persoane sunt conștiente”, susțin reprezentanții ISU Suceava. Este vorba despre o tânără de 23 de ani și un bărbat de 61 de ani.

Cea de-a treia persoană, o femeie de 28 de ani, a fost extrasă de pompieri din mașină, în stare de inconștiență. Aceasta se afla la volan în momentul accidentului.

„La 31.12.2017, ora 13.00, în timp ce conducea autoutilitara cu remorcă pe DN 2E, din direcția Spătărești, către Cornu Luncii, un bărbat de 60 de ani din comuna Dorna Arini, s-a angajat în depășirea autoturismului condus de o femeie de 28 de ani din comuna Mălini, fără să se asigure corespunzător, iar pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula din sens opus, a încercat să revină pe banda sa de mers, forțând-o pe conducătoarea auto să frâneze și să tragă dreapta. Astfel, femeia de 28 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat într-un șanț, între cele două vehicule neexistând vreun impact. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, rănirea ușoară a unei tinere de 23 de ani și a unui bărbat de 61 de ani, ambii din comuna Cornu Luncii, pasageri în autoturism. Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Vezi cine este tânăra șoferiță care a murit în accidentul de pe DN2! S-a răsturnat cu mașina după ce a făcut cumpărăturile pentru Revelion


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi cine este tânăra șoferiță care a murit în accidentul de pe DN2! S-a răsturnat cu mașina după ce a făcut cumpărăturile pentru Revelion | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*