Miercuri 07 Iunie 2023, Actualizat acum 157 zile 12:00 am

FOTO! Accidente din cauza zăpezii și a vitezei. O mașină a intrat într-un șanț, iar alta s-a răsturnat

Foto: Facebook

Zăpada, dar și  neatenția și viteza cu care circulă șoferii, au produs deja incidente, sâmbătă, pe raza județului Suceava.

La Marginea, un autoturism de teren a aterizat direct în șanț, iar la Rădășeni, o mașină a ajuns cu roțile în sus după ce conducătorii auto nu au adaptat viteza la condițiile de drum.

Din primele informații, nu sunt răniți grav.

Județul Suceava se află sub informare meteo de ninsori.  Potrivit ANM, în intervalul 23 decembrie, ora 02 – 24 decembrie, ora 22, vor fi intensificări ale vântului și ninsori viscolite în zona montană înaltă, precipitații mixte și polei.

Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (22/23 decembrie) până duminică noaptea (24 decembrie), în zona montană, mai ales la altitudini mari, vor fi intervale de timp în care va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare cu viteze ce vor depăși 70…80 km/h, iar pe crestele cele mai înalte 90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.
În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații în Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și Banat și pe arii restrânse în restul teritoriului, sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului.

Intensificări ale vântului cu rafale de 50 – 60 km/h vor fi și în zonele mai joase de relief, cu precădere din nord-estul și sud-vestul țării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*