Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Accident produs de un tânăr de 21 de ani la Rădăuți. O femeie a fost rănită

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Suceava, a produs un accident într-o intersecție din Rădăuți. Potrivit polițiștilor, miercuri dimineață, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Dragoș Vodă din municipiul Rădăuți, ajungând la intersecția cu str. Iancu Flondor, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 53 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 52 de ani din municipiul Rădăuți, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident produs de un tânăr de 21 de ani la Rădăuți. O femeie a fost rănită | Moldova24

Lăsați un comentariu

*