Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Coliziune între un tir și un autoturism la Milișăuți. Un bărbat a ajuns la spital

Foto: Vasile Magdici

Un acccident rutier a avut loc, marți seară, la Milișăuți. Un bărbat de 50 de ani a ajuns la spital după coliziunea dintre un tir și un autoturism Cielo.

Șoferul din mașina Cielo a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea sa. Acesta a fost dus cu o ambulanță SMURD la spital.

Tirul nu era încărcat cu marfă.

„[…] în timp ce conducea autoturismul din curtea unui imobil din localitatea Bădeuți, orașul Milișăuți, cu intenția de a pătrunde pe DN 2H, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Rădăuți, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, fiind acroșat de autoutilitara cu semiremorcă condusă regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din comuna Șaru Dornei. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorul auto de 61 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 30 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Coliziune între un tir și un autoturism la Milișăuți. Un bărbat a ajuns la spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*