Vineri 24 Mai 2019, Actualizat acum 143 zile 12:00 am


 

Suceveanul Cătălin Golofca a reziliat contractul cu FCSB. „Steaua a fost un vis devenit realitate”

Cătălin Golofca, originar din Suceava, şi-a reziliat, luni, contractul cu FCSB, şi va reveni la FC Botoşani. Golofca a ajuns la FCSB pentru 400.000 de euro, iar acum se întoarce gratis la FC Botoşani, potrivit RTV.net.

Cătălin Golofca a preferat să plece de la FCSB și să se întoarcă la FC Botoșani pentru a juca și nu pentru a sta mai mult rezervă sau să fie trimis să evolueze în Liga 3.

„A venit momentul despărțirii mele de cel mai titrat club din fotbalul românesc! Steaua a fost un vis devenit realitate. Am petrecut aici cele mai frumoase momente din cariera mea, dar acum trebuie să mă opresc. Am simțit emoția marilor fotbaliști atunci când mi s-a cântat imnul Ligii Campionilor. Am jucat pe stadioane pline până la refuz și mi s-a făcut pielea de găină îmbrăcând tricoul Stelei și jucând cu 50.000 de fani în tribune. Ați fost colosali! Și pentru toate astea vă mulțumesc! Au fost fost momente frumoase petrecute aici, chiar dacă nu mi-am îndeplinit toate dorințele stabilite la început. Poate am greșit și eu, dar nu regret deloc niciun moment pe care l-am petrecut la singura echipă din fotbalul românesc care a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Le mulțumesc tuturor celor din staff, tuturor colegilor mei, dar în primul rând suporterilor steliști! Vă doresc să câștigați titlul de campion, să ajungeți din nou în grupele Ligii Campionilor și să faceți istorie așa cum ne-am propus împreună încă din vară! Mă întorc acasă, la FC Botoșani, acolo unde îmi voi ajuta echipa să realizăm obiectivele propuse. Vă mulțumesc tuturor și să aveți parte de Sărbători cu liniște, iar 2018 să fie mai bun pentru toată lumea”, a declarat Golofca.

Golofca încasa la FCSB 7.000 de euro pe lună, iar la gruparea moldavă, înainte de a pleca, avea numai 3.000. Condiţia pusă de mijlocaş pentru a accepta să se întoarcă e să aibă un salariu de măcar 5.000 de euro pe lună, lucru acceptat de şefii lui FC Botoşani.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanul Cătălin Golofca a reziliat contractul cu FCSB. „Steaua a fost un vis devenit realitate” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*