Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Accident cu o victimă la Vadu Moldovei. O mașină s-a răsturnat

Un accident cu o victimă a avut loc, luni, pe raza localității Vadu Moldovei. O mașină s-a răsturnat lângă un gard după ce conducătorul acesteia a pierdut controlul volanului.

Milică Ţapuleasa, de 24 de ani, din comuna Mogoşeşti -Siret, judeţul Iaşi, conducea autoturismul Opel, pe DN 2, pe raza localităţii Vadu Moldovei, iar din cauza vitezei, într-o curbă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton aflat pe partea stângă a drumului, după care s-a răsturnat. Acesta a fost rănit ușor.

„O autospecială pentru descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit în urma unui accident rutier, produs pe DN2, pe raza comunei Vadu Moldovei. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat. Șoferul, singurul ocupant al mașinii, în stare de conștiență, a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la Centrul de Primire Urgențe al spitalului municipal Fălticeni”, arată ISU Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*