Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Carambol cu patru mașini la Suceava. Cum s-a produs

Un carambol în care au fost implicate patru mașini s-a produs pe Bulevardul Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava.

Joi după-amiază, în timp ce conducea autoturismul, un bărbat de 31 de ani, Andrei Mihaliuc, din comuna Ipotești, a fost surprins de manevra de frânare a autoturismului din față, condus de o tânără de 25 de ani,  Loredana Litră, din comuna Șcheia, ocazie cu care, nu a mai reușit să frâneze în condiții de siguranță și l-a lovit în partea din spate.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 25 de ani a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 33 de ani, Ionuţ Hîrtop, din municipiul C-lung Moldovenesc și care, la rândul său, a fost proiectat în autovehiculul din față, condus de un bărbat de 42 de ani, Andrei Morariu, din comuna Șcheia.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 25 de ani a suferit leziuni ușoare.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru toți, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Carambol cu patru mașini la Suceava. Cum s-a produs | Moldova24

Lăsați un comentariu

*