Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Interlopul care a tăiat cu sabia un polițist îşi va petrece Crăciunul după gratii. „Stați, băi, nu rupeți ușa”, le-ar fi strigat mascaților la percheziții

Interlopul care a tăiat cu sabia un polițist în cadrul unor percheziții își va petrece sărbătorile de Crăciun după gratii după ce, vineri, Curtea de Apel Suceava a respins contestaţia formulată de Alexandru Huţuleac, dar și ceilalți indivizi cercetați în dosarul de trafic de droguri, Răzvan Percec şi Andrei Iulian Lungoci.

Față de aceștia, Tribunalul Suceava a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, urmând să expire pe 4 ianuarie.

În baza art. 204 Cod procedură penală, admite contestaţiile formulate de inculpatii HUŢULEAC ALEXANDRU, PERCEC RĂZVAN şi LUNGOCI ANDREI IULIAN împotriva încheierii şedinţei Camerei de Consiliu nr. 128 din data de 06.12.2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava în dosar nr. 7962/86/2017. Desfiintează in parte incheierea sus mentionată si, in rejudecare: Inlătura dintre temeiurile de drept pentru care se dispune măsura arestării preventive a inculpatilor HUŢULEAC ALEXANDRU, PERCEC RĂZVAN şi LUNGOCI ANDREI IULIAN cel privind art. 223 alin. 1 lit. d Cod procedură penală. Mentine celelalte dispozitii ale incheierii penale contestate care nu sunt contrare prezentei. În temeiul art. 275 alin. 3 şi 6 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare din calea de atac raman in sarcina statului, cu mentiunea ca onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru inculpatul LUNGOCI ANDREI IULIAN, in sumă de 130 lei, va fi avansat din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului de Avocati Suceava. Definitivă”, este decizia Curții de Apel.

Potrivit Adevărul, Alexandru Huţuleac zis „Duţu” ştia de faptul că poliţiştii urmează să-i percheziţioneze casa. Acesta le-ar fi strigat polițiștilor de la SAS să nu dărâme ușa.

Staţi băi, nu rupeţi uşa!”.

Individul care a lovit cu sabia în cap un polițist, în timpul unei percheziții, a fost arestat preventiv


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Interlopul care a tăiat cu sabia un polițist îşi va petrece Crăciunul după gratii. „Stați, băi, nu rupeți ușa”, le-ar fi strigat mascaților la percheziții | Moldova24

Lăsați un comentariu

*