Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Recidivist trimis după gratii. A tâlhărit un tânăr într-o stație de autobuz

Un recidivist a fost trimis după gratii, marți, de magistrații Judecătoriei Suceava pentru următorii trei ani. Este vorba despre Akbar Ioan Biriș, un individ care a tâlhărit un tânăr într-o stație de autobuz din municipiul Suceava. Decizia nu este însă definitivă.

Ultima tâlhărie a acestuia a avut loc în luna iulie a acestui an,  în cartierul Burdujeni, pe strada Jean Bart.

Un tânăr de 21 ani, Fănel M., din comuna Verești, a anunțat polițiștii despre faptul că în timp ce se afla în stația TPL situată în apropierea Gării CFR Burdujeni, i-a fost sustras din mână telefonul mobil de către o persoană de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate pe raza cartierului Burdujeni, în fața unei săli de jocuri, a fost identificată persoana despre care victima a relatat că i-a luat telefonul mobil, stabilindu-se că acesta este un bărbat de 25 ani, din municipiul Fălticeni, care a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Întrucât persoana bănuită a avut un comportament recalcitrant a fost necesară imobilizarea şi încătuşarea bărbatului. La sediul Secției de Poliție Burdujeni, bărbatul de 25 de ani, Akbar Ioan Biriș, a predat telefonul mobil, ulterior fiind restituit părții vătămate.

Bărbat încătușat după ce i-a smuls telefonul din mână unui tânăr, într-o stație TPL

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*