Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

A urcat beat la volan și a produs un accident grav în care a murit un om. Cum a fost pedepsit

Un șofer de 27 de ani a fost condamnat, joi, de magistrați după un accident mortal produs la Siret, în mai anul trecut. Ioan Muha a primit doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere cu un termen de încercare de trei ani. Pe perioada supravegherii, acesta va trebui să facă 70 de ore de muncă în folosul comunității.

Pe 21 mai 2016, în jurul orelor 16.30 acesta, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice a condus pe drumurile publice de pe raza oraşului Siret un autoturism marca Volkswagen Jetta, provocand un accident rutier ce s-a soldat cu decesul pasagerului de pe scaunul din dreapta faţă D.D.

El a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi s-a dispus asupra sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 22 mai.

Ion Muha a intrat cu mașina în balustrada unui pod, apoi a lovit cu partea laterală dreaptă un stâlp din beton, rupându-l.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit pentru salvarea victimelor. Este vorba despre șoferul de 27 ani  şi Dumitru Duduță, de 54 ani, pasager, ultimul fiind în stare de inconştienţă.
like-facebook
„Pompierii salvatori au luat măsurile specifice de siguranţă – au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat scurgerile de lichide inflamabile. Concomitent, au extras victima inconştientă din autoturism şi au predat-o echipajului S.A.J., care a transportat-o la spital. Din nefericire, bărbatul avea leziuni foarte grave şi ulterior a decedat”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Șoferul care a produs accidentul mortal de la Siret era beat criță. Ce alcoolemie avea

FOTO! Accident mortal. Un șofer a distrus cu mașina un stâlp din beton


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A urcat beat la volan și a produs un accident grav în care a murit un om. Cum a fost pedepsit | Moldova24
  2. A urcat beat la volan și a produs un accident grav în care a murit un om. Cum a fost pedepsit | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*