Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Topul celor mai liniștite orașe din România. Unde se situează Suceava

Cel mai ridicat nivel de linişte se înregistrează în oraşele Braşov, Sibiu şi Miercurea Ciuc, urmate de Cluj-Napoca şi Slobozia, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro în colaborare cu agenţia de cercetare D&D Research, scrie Adevarul.

Studiul analizează percepţia cetăţenilor asupra nivelului de linişte în regiunile, oraşele şi cartierele în care aceştia locuiesc.

Pe de altă parte, cele mai dezavantajoase oraşe din punct de vedere al nivelului de linişte sunt Alexandria, Suceava, Buzău, urmate de Călăraşi şi Bacău. Cât despre regiunile din România, cea mai liniştită este Transilvania, iar cea mai zgomotoasă – Bucureşti şi Ilfov, potrivit studiului realizat de către Storia.ro.

Capitala se află pe poziţia cu numărul şapte în topul celor mai dezavantajoase oraşe din punct de vedere al nivelului de linişte. Mai mult, cele mai zgomotoase cartiere din Bucureşti sunt Bucur Obor, Lujerului şi Militari, în timp ce Pajura, Dămăroaia şi Ozana sunt cele mai liniştite cartiere bucureştene.

La nivel naţional, cele mai avantajoase cartiere sunt Valea Aurie din Sibiu, Răcădău din Braşov şi Pajura din Bucureşti, în timp ce la coada clasamentului pe ţară se află Micro 18 din Galaţi, Ultracentral din Botoşani şi UTA din Arad.

Citeste mai mult: adev.ro/oyku2u


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Topul celor mai liniștite orașe din România. Unde se situează Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*