Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. De când se încălzește

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 30 octombrie-12 noiembrie.

Astfel, în Moldova, prima săptămână va debuta cu o vreme rece pentru această perioadă – media regională a valorilor maxime fiind de 7…9 grade, iar a celor minime de -2…0 grade, cu cea mai rece dimineață pe 1 noiembrie.

like facebookÎn perioada 2 – 7 noiembrie valorile termice vor crește de la o zi la alta, astfel încât mediile diurne vor atinge 12…13 grade, iar minimele nocturne se vor situa în jur de 3 grade. Ulterior, vremea se va răci treptat, urmând ca spre sfârșitul celei de-a doua săptămîni media maximelor termice să ajungă la 8 grade, iar cea a minimelor la 1…2 grade, valori apropiate de mediile multianuale pentru a doua decadă a lunii noiembrie.

Trecător vor fi ploi slabe și local lapoviță, în prima zi a intervalului. Apoi, va mai ploua în 3 noiembrie și cu o probabilitate destul de ridicată și în unele zile ale intervalului 7-12 noiembrie.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. De când se încălzește | Moldova24

Lăsați un comentariu

*