Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Bărbat din Siret condamnat pentru ucidere

Un bărbat de 48 de ani, din Siret, a fost condamnat, miercuri, la patru ani, patru luni și patru zile de închisoare pentru ucidere din culpă.

„La 04.10.2017, Poliția orașului Siret a primit spre aplicare, mandatul de executare a pedepsei din aceeași zi, emis de Judecătoria Bacău, privind pe un bărbat de 48 de ani, din localitate, condamnat la 4 ani, 4 luni și 4 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ,,ucidere din culpă””, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.

Bărbatul a fost identificat de polițiști la domiciliu, fiind reținut, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

Ioan Corneliu Coroliuc a produs un accident grav pe 21 iunie 2014. El  se deplasa cu o autoutilitară cu marfă spre Bucureşti, pe E 85, iar pe raza localităţii Răcăciuni, în judeţul Bacău, ar fi adormit la volan, a intrat în plin într-un autotren care circula regulamentar din sens opus.

Șoferul camionului, de 40 de ani, a murit pe loc, dar și un bărbat de 31 de ani, care stătea pe bancheta din autoutilitara condusă de bărbatul din Siret. Soţia şoferului camionului şi copilul ei în vârstă de 8 ani au fost răniți grav.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*