Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Asociațiile de proprietari refuză furnizarea căldurii. Ion Lungu: Acolo unde sunt solicitări, facem tot posibilul să asigurăm căldură

Președinții asociațiilor de proprietari din municipiul Suceava au anunțat că nu vor încă furnizarea căldurii. Aceștia au declarat, în cadrul unei ședințe la primărie, că în cazul în care Thermonet va furniza căldură, vor închide de la subsol furnizarea agentului termic. Aceștia susțin că prețul este subvenționat pentur populație abia de la începutul lunii noiembrie și nu își permit să achite altfel.

În aceste condiții sunt mii se suceveni care stau în frig în apartamente, dar și școli neîncălzite.

„Sigur că se fac probe la rece și la cald, cu ocazia celor la cald avem posibilitatea să încălzim anumite zone și mai ales la școli și aici, așa cum se știe, la Școala Generală nr. 1, este dată căldură, sunt anumite școli care nu doresc acest lucru și aici amintesc Liceul Pedagogic”, a declarat primarul Ion Lungu, care a precizat că „acolo unde sunt solicitări facem tot posbilul să asigurăm căldură, așa cât se poate din această probă la cald”.

Din cei 80 de reprezentanți ai asociațiilor de proprietari prezenți la sedință, doar 17 au fost de acord cu furnizarea căldurii.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Asociațiile de proprietari refuză furnizarea căldurii. Ion Lungu: Acolo unde sunt solicitări, facem tot posibilul să asigurăm căldură | Moldova24

Lăsați un comentariu

*