Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Angajații Serviciului de Permise și Înmatriculări se plâng de zgomot, lipsa aerului condiționat, dar și deficitul de personal

Angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava  se plâng de zgomot și lipsa aerului condiționat. Într-un raport prezentat Instituției Prefectului, reprezentanții serviciului au prezentat activitatea din ultimul trimestru, dar și problemele cu care se confruntă.

Exista totusi deficiente semnalate in repetate rinduri de catre lucratorii serviciului cu privire la conditiile de functionare a instalatiilor de aer conditionat,precum si de nivel ridicat al zgomotului mediului in complexul comercial”, se arată în raport.

Pe de altă parte, angajații de la Permise sunt mulțumiți de sediul în care își desfășoară activitatea.

„Sediul  actual este relativ corespunzator activitatilor desfasurate de catre lucratorii serviciului, atit  din  punct  de  vedere  al  spatiului,ambiantei  cit  si  al utilitatilor necesare pentru buna desfasurare  a   activitatilor, efectuindu-se  si in  continuare  demersuri  pentru  definitivarea  amenajarilor  acestuia in special pe linie de panotaj si programare electronica a solicitantilor pt.diversele operatiuni oferite de catre serviciu cu ajutorul site-ului Institutiei prefectului-judetul Suceava,precum si supraveghere video a salii de examinare asistata de calculator si afisare pe monitor in exteriorul acesteia catre candidati,din lipsa avizelor necesare”, se mai precizează în raportul instituției.

La aceasta data, in organigrama S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava sunt prevazute un numar de 27 functii, din care 22 de functii au fost ocupate, respectiv 3 functii de ofiter, 14 de agent, 5 de personal contractual, nefiind ocupate la aceasta data 2 functii de ofiter si 3 functii de agent de politie.

Printre neajunsuri se numără: lipsa unui spatiu amenajat complet pentru asigurarea desfasurarii activitatii privind sediul, arhiva si biroul pentru documentele clasificate datorita insuficientei resurselor bugetare; inexistenta unor functii de agent secretar,agent gestionar si agent arhivar,acestea fiind asigurate in continuare de catre doi agenti din Compartimentul Inmatriculari si Evidenta Vehiculelor Rutiere si un agent din Compartimentul Regim Permise de Conducere si Examinari; solicitari frecvente ale cetatenilor cu privire la marirea numarului de lucratori necesari in special pe liniile inmatricularii/autorizarii provizorii/radierii din circulatie a vehiculelor si la reducerea intervalelor de timp necesare sustinerii probei practice din cadrul examenului de obtinere a permisului de conducere; imposibilitatea de a mari numarul de ghisee datorita lipsei de personal si tehnica de calcul, necesare solutionarii solicitarilor formulate de cetatenii unui judet de marimea judetului Suceava; dificultati in completarea schemei de personal,la aceasta data statul de functii fiind completat cu un numar de 22 de cadre(din 27), relativ redus pentru un judet cu problematica judetului Suceava,in stat fiind prevazute un numar de inca 5 functii neocupate (1-ofiter de politie in cadrul C.I.E.V.R.si 3-agent de politie in cadrul C.R.P.C.Ex.); nefinalizarea activitatilor de instalare a unui sistem de supraveghere video a activitatilor lucratorilor serviciului; dificultati in acordarea concediilor de odihna,in sensul ca nu se pot acorda mai mult de doua-trei concedii simultan, in cazul aparitiei altor sarcini,misiuni,evenimente,etc.acest lucru afectand activitatile zilnice ale serviciului.

 


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. lulu says:

    INTERESANT CĂ NU RECLAMA CEI DE LA PERMISE CĂ PLEACĂ LA SFARSITUL PROGRAMULUI CU BUZUNARELE PLINE(EURO) DE LA TRAFICANȚII DE INSTRUCTORI CARE PLIMBA MITA DE LA ELEV LA EXAMINATOR!!!!Pe langa ce spagi se iau acuma un mic disconfort la serviciu e o nimica toata.!!!e BINE CA STAU LINISTIȚI CU MITA .UuN BUTICAR e inchis de ANAF ca nu a dat un bon la paine dar MAREA MITA STA LA RANF DE LEGE!!!!

    Răspunde
  2. Florina says:

    Spagarii nu au aier ..nesimtitii…
    Daca din 200euro spaga ar pune fiecare cate 100 si-ar face un sediu cu aiere…coruptilor…si ar lua si dna ul sa aiba aier…e…

    Răspunde
  3. bogdan says:

    Acolo s-au dezvoltat adevarate retele infractionale, care produc sute de mii de euro. Toate aceste lucruri sunt cunoscute de conducerea judetului, si mai rau, chiar de cei ce ar trebui sa opreasca aceste lucruri – procurori. Daca lucrurile ar intra in normal, nu ar mai fi bataia de joc fata de cetatean. Traim intr- un stat mafiot 100%

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Angajații Serviciului de Permise și Înmatriculări se plâng de zgomot, lipsa aerului condiționat, dar și deficitul de personal | Moldova24

Lăsați un comentariu

*