Miercuri 07 Decembrie 2022, Actualizat acum 340 zile 12:00 am

Motivul pentru care producătorul de preparate de carne Killer din Suceava refuză să se listeze în supermarketuri

Producătorul de preparate din carne Killer din localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava, mizează anul acesta pe afaceri de circa 67 mil. lei (15 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul precedent.

Killer deţine propriul abator, o fabrică de procesare a cărnii care produce 15 tone preparate pe zi şi o reţea proprie de 16 magazine care acoperă judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ, scrie zf.ro.

Anul acesta o să avem o creştere de 7% a cifrei de afaceri. Am început anul mai greu pentru că în zona noastră oamenii sunt credincioşi şi ţin post, dar am recuperat în lunile de vară. În jur de 30-35% din vânzări le realizăm prin cele 16 magazine proprii, exporturile reprezintă 20-25% din cifra de afaceri, iar restul vindem prin distribuitori. Nu vrem să ne listăm în supermarketuri pentru că nu sunt condiţii avantajoase“, a declarat pentru ZF Alexandru Scheul, proprietarul companiei Killer.

Continuarea pe ZFCorporate


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Motivul pentru care producătorul de preparate de carne Killer din Suceava refuză să se listeze în supermarketuri | Moldova24

Lăsați un comentariu

*