Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Protest la Ambulanța Suceava. Salvatorii vor mașini mai bune, mai mulți colegi și salarii întregi

Sindicaliştii de la Ambulanţă au ieșit în stradă, joi, 28 septembrie, arătându-și nemulțumirea față de reglementările referitoare la salarii și nu numai. Aceștia au organizat un miting, în speranţa că vor sensibiliza guvernul şi că vor soluţiona o parte din revendicări.

Angajații de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava se arată nemulțumiți de faptul că parcul auto este învechit și nu sunt în siguranță atunci când merg la intervenții, se confruntă cu deficit de personal.

Aceştia susţin că veniturile lunare ale personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă, se vor diminua de la 1 ianuarie  2018, odată cu aplicarea regulamentului de sporuri. Pierderea tichetelor de masă va duce şi ea la diminuarea salariilor de la 1 ianuarie 2018. De asemenea, sindicaliştii sunt nemulţumiţi şi de situaţia şi starea parcului de ambulanţe din Serviciile Publice de Ambulanţă.

Activitatea SJA nu a fost perturbată întrucât la protest participă doar angajații liberi. La ora 12, acţiunea de protest se va încheia, prin folosirea sistemelor acustice şi luminoase ale ambulanţelor aflate în aşteptare timp de un minut.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Serviciul Județean de Ambulanță Suceava primește 10 ambulanțe noi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*