Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO! Un tânăr fără permis gonea cu poliția pe urmele sale. A ajuns cu mașina într-un gard

Foto: Marius Fădor

A fost o urmărire ca-n filme, în noaptea de miercuri spre joi, la Rădăuți și apoi la Frătăuții Noi, după ce un tânăr aflat la volanul unui autoturism a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Tânărul de 22 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, ce nu posedă permis de conducere, a condus autoturismul pe str. 1 Mai din municipiul Rădăuţi și nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de polițiști, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia până pe raza comunei Frătăuţii Noi.

La un moment dat,  într-o curbă, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un gard din afara părții carosabile. Individul s-a ales cu dosar penal.

Miercuri, în intervalul orar 20.00-00.00, pe raza municipiului Rădăuți, a orașelor Cajvana, Milișăuți, Solca și Vicovu de Sus și a comunelor arondate, a fost organizată o acţiune pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Marius Fădor

În cadrul acţiunii, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.830 lei. De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere, s-au retras 5 certificate de înmatriculare retrase şi au fost ridicate 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*