Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Drumul comunal Cajvana- Botoşana va fi asfaltat. Cine va face lucrarea şi ce valoare are contractul!

Drumul comunal DC 43C Cajvana- Botoşana va fi supus unui proces de modernizare. Administraţia locală din oraşul Cajvana a semnat un contract cu societatea comercială Test Prima SRL Suceava pentru asfaltarea celor 2,3 kilometri de drum dintre Cajvana şi Botoşana.

Contractul este în valoare de 3,96 de milioane de lei şi presupune nu doar asfaltarea drumului, ci şi amanajarea de trotuare în suprafata de 3.716 mp, dar şi construcţia unui sistem de evacuare a apelor pluviale catre emisarii naturali din zona prin intermediul unei tevi PVC cu Dn 630 mm amplasate sub trotuar, in lungime de 2766 m.

Totodată, pentru continuitatea drumului comunal DC 43C peste parau, se va construi un pod din beton armat cu deschiderea de 14,0 m, avand partea carosabila de 7,80 m si doua trotuare de cate 1,00 m. Pentru apararea malurilor in zona podului, pe amblele maluri din amonte se vor executa aparari din gabioane cu elevatia de 4,00 m pe o lungime 30,00 m; iar in partea aval, pe ambele maluri se vor executa aparari din gabioane cu elevatia de 4,00 m pe o lungime 15,00 m.

Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 5,47 milioane de lei, dar Test Prima a venit cu cel mai mic preţ dintre cele şase firme participante la licitaţie.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Drumul comunal Cajvana- Botoşana va fi asfaltat. Cine va face lucrarea şi ce valoare are contractul! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*