Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Încă 30 de zile de arest pentru suceveanul proxenet extrădat din Marea Britanie

Suceveanul extrădat din Marea Britanie, cercetat pentru proxenetism și trafic de persoane, a mai primit încă 30 de zile de arest preventiv după ce magistrații Tribunalului Suceava au admis, luni, cererea procurorilor  de prelungire a măsurii de arest.

Florin Cristi Hărătău, zis Știrbu, de 34 de ani, a fost arestat în Marea Britanie, pe 6 mai,  iar marţi, 29 august, a fost extrădat și preluat de o escortă din cadrul IPJ Suceava, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava.

Totodată, instanța „ respinge cererea formulată de inculpatul Hărătău Florin Cristi, prin apărător, privind revocarea/înlocuirea măsurii arestării preventive, ca neîntemeiată”.

Individul împreună cu concubina sa și alte 11 persoane ar fi exploatat sexual 14 tinere, dintre care șapte minore, cu vârste între 14 și 17 ani. Fetele, de regulă cu deficiențe mintale ușoare, erau puse să facă sex pe bani în  Suceava, Prahova, Buzău, dar și în Grecia. Acestea primeau promisiunea unui loc bun de muncă și erau duse la prostituție.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Încă 30 de zile de arest pentru suceveanul proxenet extrădat din Marea Britanie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*