Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Terenuri de sport impracticabile sau inexistente la mai multe unități de învățământ. Primarul Rădăuțiului, despre sala de la „Andronic Motrescu”: Sper ca la anul să înceapă finanțarea

Spațiul destinat orelor de educație fizică este întreținut corespunzător la toate unitățile de învățământ din județ, cu unele excepții, se arată într-un raport al Instituției Prefectului Suceava.

Probleme mari sunt la terenul de sport al Școlii Generale Salcea, care este „impracticabil”. Totodată,  au fost dispuse măsuri de reabilitare a terenului de sport la Școala Generală Vășcăuți, comuna Mușenița, și la cel de la  Școala Gimnazială nr. 1 din Gura Humorului.

„Reprezentanții Colegiului Național „Andronic Motrescu” din Rădăuți au solicitat comisiei prezente la fața locului sprijin pentru construirea unei săli de sport”, precizează raportul comisiilor  mixte.

De altfel, colegiul este singurul din Rădăuți care nu are sală de sport, iar Primăria Rădăuți a început deja demersurile pentru crearea unei săli de sport la standarde europene.

„Este singurul colegiu care n-are sală de sport. Am luat extras de carte funciară, am depus documentația la CNI pentru finanțare de  o sală de sport cu 180 de locuri. Ne mai trebuie niște completări și sper ca la anul să înceapă finanțarea”, ne-a declarat primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Terenuri de sport impracticabile sau inexistente la mai multe unități de învățământ. Primarul Rădăuțiului, despre sala de la „Andronic Motrescu”: Sper ca la anul să înceapă finanțarea | Moldova24

Lăsați un comentariu

*