Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Prefectura Suceava: Toate unitățile școlare au asigurat stocul de combustibil necesar pentru sezonul rece

În toate unitățile școlare din județul Suceava se asigură confortul termic prin cele trei surse de încălzire, respectiv prin sistemul centralizat de încălzire al localității și încălzire proprie  cu centrală termică sau sobe montate în sălile de clasă, acestea fiind “la standarde de funcționare optimă” din punct de vedere al protecției împotriva incendiilor, arată un raport al comisiilor mixte numite de Prefectura Suceava pentru verificarea școlilor.

De asemenea, la momentul verificărilor în teren s-a constatat că “toate unitățile școlare au asigurat stocul de combustibil necesar pentru sezonul rece, pe bază de contracte”.

Verificările în teren s-au desfășurat în perioada 29 august-13 septembrie și s-au realizat în prezenţa primarului, a directorului unităţii de învăţământ şi a reprezentantului postului de poliţie, pentru fiecare unitate de învăţământ, fiind încheiată o fişă cu problemele identificate.

Referitor la autorizarea sanitară de funcționare, raportul arată că, din totalul unităților școlare verificate, 329 au viză anuală, 90 funcționează cu plan de conformare, iar 341 sunt fără această autorizație.
Pe linie de PSI, s-a constatat că 182 clădiri au autorizație, 77 nu dețin autorizație PSI, 24 de clădiri sunt în curs de avizare, iar un număr de 784 nu necesită avizare conform prevederilor legale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prefectura Suceava: Toate unitățile școlare au asigurat stocul de combustibil necesar pentru sezonul rece | Moldova24

Lăsați un comentariu

*