Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Instituția Prefectului a cerut DSP realizarea unor analize la apa potabilă din școli

Raportul comisiilor mixte numite de Prefectura Suceava pentru verificarea școlilor a fost finalizat. Cele trei comisii mixte de control și îndrumare, constituite prin Hotărârea Colegiului Prefectural, din 25 august 2017, au fost formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Suceava, Inspectoratului Școlar Județean Suceava și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina”.

Verificările în teren s-au desfășurat în perioada 29 august-13 septembrie și s-au realizat în prezenţa primarului, a directorului unităţii de învăţământ şi a reprezentantului postului de poliţie, pentru fiecare unitate de învăţământ, fiind încheiată o fişă cu problemele identificate.

În urma acestui raport, Instituția Prefectului a transmis notificare   Inspectoratului Școlar Județean Suceava, pentru a analiza oportunitatea realizării  unei săli de sport la Colegiul Național „Andronic Motrescu” din Rădăuți.

O altă notificare a fost transmisă și  Direcției de Sănătate Publică Suceava, pentru realizarea,   cu regularitate, a unor analize la apa potabilă ce alimentează unitățile școlare, precum  și informarea “cu celeritate” a Instituției Prefectului-județul Suceava.

„Primarii au mai fost atenționați cu privire la verificarea și dispunerea măsurilor de  curățare a coșurilor de fum de la instalațiile de încălzire a unităților școlare, iar primarul orașului Dolhasca a fost notificat referitor la asigurarea echipamentelor de primă intervenție în caz de incendiu, la cele  4 GPN-uri din Gulia, care funcționează în locuințele proprietate personală”, transmite Instituția Prefectului Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Instituția Prefectului a cerut DSP realizarea unor analize la apa potabilă din școli | Moldova24

Lăsați un comentariu

*