Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Thermonet riscă să nu poată furniza căldură. Vezi motivul!

Thermonet riscă să poată furniza apă caldă și căldură întrucât consilierii social-democraţi au votat împotriva închirierii de la Termica şi predării către Thermonet a instalaţiile şi echipamentelor folosite de noul operator, bunuri absolut necesare la eliberarea avizului de către ANRE.

Noi, cu Thermonet, trebuie să ne purtăm ca şi cu oul roşu, pentru că, şi mâine dimineaţă, poate să ne rezilieze contractul, fără nicio răspundere, deoarece nu am fost în stare să le punem la dispoziţie conductele şi instalaţiile pentru transport şi distribuţie, care trebuiau asigurate până pe 31 decembrie 2016”, a precizat Ion Lungu.

Chiar și așa, în ședința extraordinară de marți, proiectul nu a primit votul de trecere din partea consilierilor PSD, pe motiv că aceste bunuri sunt ale Primăriei și nu se justifică plata unei chirii către Termica în valoare de aproape 100.000 lei lunar. Proiectul privind încheierea unui act adițional la contractul de concesiune încheiat între municipalitate și Thermonet, privind predarea către Thermonet a instalațiilor și conductelor aflate în proprietatea Termica a picat.

Lista activelor închiriate cuprinde aproximativ 90 de utilaje, echipamente şi instalaţii de legătură între limita producătorului de energie termică Bioenergy şi CAF din zona Ambro, toate fiind utilizate de Thermonet, actualul prestator al serviciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*