Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu două victime la Poiana Stampei. Un autoturism și o autobasculantă s-au ciocnit

Foto: Bianca Elena

Un accident cu două victime a avut loc marți după-amiază, în localitatea Poiana Stampei. Două persoane au fost rănite după ciocnirea dintre o autobasculantă și un autoturism.

Victimele au fost transportate la spital.

Potrivit polițiștilor suceveni, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi carosabilul umed, un tânăr de 23 de ani din judeţul Botoşani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 31 de ani din județul Bistrița Năsăud.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 23 de ani, precum şi rănirea ușoară a pasagerului din autoturismul condus de acesta, un tânăr de 21 de ani, tot din județul Botoșani, care au fost transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, transmit polițiștii.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident cu două victime la Poiana Stampei. Un autoturism și o autobasculantă s-au ciocnit | Moldova24
  2. FOTO! Accident cu doi răniți produs de un tânăr din Botoșani. Un autoturism și o autobasculantă s-au ciocnit | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*