Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Bona copilei de 6 ani ucisă de mamă, în Italia, declaraţii halucinante: „Şi cu dinţii muşca din fetiţă”

Crima care a șocat România, dar și Italia putea fi împiedicată? E întrebarea de pe buzele tuturor, după ce Alina, o tânără din Rădăuți și-a ucis cu sânge rece fiica, iar mai apoi, s-a sinucis.

Aceeași fetiță pe care tot ea o aruncase la gunoiu, la scurt timp după ce o născuse, dar pe care, prin lege, pare-se, a reușit să o ia înapoi, lângă ea acum doi ani. Cineva trebuie să plătească pentru ce s-a întâmplat, doar că deocamdată nu se știe cine și cu ce a greșit de o fetiță de 6 ani se îndreaptă acum spre groapă, conform Acces Direct.

Bona fetiței care a fost ucisă de mama ei a făcut dezvăluiri cumplite! Femeia susține că după ce mama și-a recâștigat fiica, prin lege, cea mică ar fi fost mușcată și bătută crunt tot de… cea care i-a dat viață. Dar nici atunci.. nimeni nu a făcut nimic s-o salveze pe biata copilă.

Bona fetiței

O inimă făcută bucăţi! Atât i-a mai rămas doamnei Coca, femeia care plânge zi şi noapte, de când a auzit că buburuza pe care a considerat-o fiica ei, a fost omorâtă cu sânge rece de femeia care i-a dat viaţă! Femeia care se pare că ar fi căzut într-o depresie şi ar fi ajuns la crimă.

“Acum e prea târziu pentru deschiderea unei anchete. (…) Fără cuvinte! Eu mi-am dat seama că ea nu e normală. Aşa de tare bătea fetiţa. A născut-o în Portugalia. După ce a aruncat-o la coş, a trecut cineva şi a luat-o. Tatăl fetiţei este un vecin de aici. el este căsătorit. (…) Eu am acceptat să o ajut. Ea nu mai venea regulat să o vadă”, a spu doamna Coca.

“A luat-o într-o zi de la grădiniţă. Am sunat-o şi mi-a zis: Ascultă doamnă! Acum am luat eu copilul. Mi-a zis să pregătesc bagajele, tot. Eu atunci mi-am dat seama că nu e nroamlă. Aşa de tare a bătut fetiţa că doamna educatoare a chemat o asistentă. Şi cu dinţii muşca din fetiţă, din carne vie”, a mai spus ea.

Sursa: spynews.ro

Șocant! O tânără din Rădăuți și-a ucis fetița de șase ani, apoi s-a sinucis


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*