Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Trei tineri au ieșit la plimbare cu mașina, dar au dat nas în nas cu poliția. Cum au încercat să îi prostească pe oamenii legii

Trei tineri au ieșit la plimbare cu mașina, joi, dar au dat nas în nas cu poliția, pe raza comunei Vicovu de Jos. În jurul orei 02.40,  o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a observat un autoturism înmatriculat în străinătate care, la vederea autospecialei de poliție, a oprit în apropierea unei intersecţii, iar conducătorul auto și cei doi pasageri au coborât și au ridicat capota, sugerând o eventuală defecțiune.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, fără ştirea tatălui său, tânărul de 18 ani a luat autoturismul de la domiciliu şi a plecat împreună cu cei doi prieteni, conducându-l pe drumurile publice de pe raza oraşului Vicovu de Sus şi a comunei Vicovu de Jos, cu intenţia de a ajunge în municipiul Rădăuţi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „furt în scop de folosinţă”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei tineri au ieșit la plimbare cu mașina, dar au dat nas în nas cu poliția. Cum au încercat să îi prostească pe oamenii legii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*