Sâmbătă 13 Aprilie 2024, Actualizat acum 103 zile 12:00 am

„Simfonii de toamnă”, la a VI-a ediție

Clubul Rotary Suceava- Bucovina  va organiza joi, 21 septembrie 2017, începând cu ora 19:00, a VI-a editie a evenimentului cultural Simfonii de toamnă.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabila seara de toamna in compania renumitilor artisti de la FILARMONICA MOLDOVA din IASI, artisti care vor intrepreta arii celebre de muzica clasica.
Spre finalul primei luni de toamna, orasul Suceava va vibra, pentru cateva ore, sub bacheta dirijorilor Bogdan Chirosca si Doru Morariu, iar orchestra si corul vor reuni 140 de artisti de elita. Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultura a Sucevei, accesul facandu-se doar pe baza de invitatie, incepand cu ora 18.00.

„Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului deruleaza acest proiect si in 2017, dupa extraordinarele ecouri ale primele cinci editii ale evenimentului.

Primele cinci editii ale evenimentului au adus pe scena artistii de la Filarmonica din Botosani in 2012 si 2014, de la Opera Nationala Romana din Iasi in 2013 si 2016 si de la Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici” din Chisinau in anul 2015.

„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorita superbului public, datorita sucevenilor care s-au regasit in ceea ce am adus pe scena si ne-au determinat sa fim mai buni astazi decat ieri si mai buni maine decat astazi. Ne bucura foarte mult ca toamna la Suceava este acum asociata cu Simfoniile. Traim cu convingerea ca oricat de mult am incerca sa facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merita intotdeauna mai mult decat ceea ce putem noi face”, transmit organizatorii.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. „Simfonii de toamnă”, la a VI-a ediție | Moldova24

Lăsați un comentariu

*