Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Ministrul Transporturilor: DN18, drumul care leagă Suceava de Maramureș, trebuie să fie reabilitat cât mai curând

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a mers, sâmbătă, alături de prefectul județului, Mirela Adomnicăi, pentru a vedea stadiul lucrărilor la drumul național 18, care leagă Suceava de Maramureș.

La inspecția în teren a participat și directorul Regionalei de Drumuri, Ovidiu Laicu.

„DN18, drumul care leagă Suceava de Maramureș, trebuie să fie reabilitat cât mai curând. Acesta este și motivul pentru care, alături de Mirela Adomnicăi, prefectul Sucevei, am vizitat astăzi Loturile 3 și 4, între localitățile Șesuri și Iacobeni. Mă bucur că antreprenorul român, de pe Lotul 3, s-a mobilizat și sper ca lucrarile demarate să se încadreze în graficele stabilite. Există tot sprijinul din partea Ministerului Transporturilor pentru ca această lucrare să nu tărăgăneze”, a spus Răzvan Cuc.

Directorul Ovidiu Laicu ne-a declarat că din lotul trei de lucrări s-au realizat deja 33%, iar până la venirea sezonului rece estimează că vor fi finalizate în proporție de 50%, fiind foarte mulțumit de modul în care își face treaba constructorul.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ministrul Transporturilor: DN18, drumul care leagă Suceava de Maramureș, trebuie să fie reabilitat cât mai curând | Moldova24

Lăsați un comentariu

*