Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Un fost fotbalist de la Rapid Suceava, suspendat pentru aranjarea unui meci

Un fost fotbalist de la Rapid Suceava a fost suspendat pentru 11 luni pentru aranjarea unui meci de fotbal.  Dragoș Sfrijan a fost gasit vinovat de aranjarea unui meci din liga a doua irlandeza, dupa ce Federatia a fost sesizata de firma Sportradar in privinta sumelor si oscilatiilor bizare in comportamentul de pariere la mai multe partide ale acestei echipe, potrivit Gazeta Sporturilor.

Mijlocasul roman Dragos Sfrijan si coechipierul sau de la gruparea Athlone Town, portarul leton Igors Labuts, ar fi trucat meciul disputat pe 29 aprilie cu Longford Town.

Cei doi au incalcat urmatoarele articole ale regulamentului Federatie de Fotbal din Irlanda: „dezorientarea jocului (articolul 99), manipularea meciului (articolul 105) si pariuri ilegale (articolul 106)„, se arata intr-un comunicat al FAI.

Surprinzator e ca Sfrijan a marcat singurul gol al echipei sale in confruntarea dintre Longford Town si Athlone Town, scor 3-1.

Dragos Sfrijan (27 de ani) evolueaza pentru Athlone Town, cel ma vechi club irlandez, de la inceputul acestui an.

Inainte sa ajunga in Irlanda, fotbalistul nascut la Fagaras a evoluat in Romania pentru Dunarea Galati, Rapid Suceava, FC Brasov si ACS Berceni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un fost fotbalist de la Rapid Suceava, suspendat pentru aranjarea unui meci | Moldova24

Lăsați un comentariu

*