Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Șapte focuri de armă la frontieră. Contrabandiștii au dat bir cu fugiții

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a depistat, miercuri, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, două persoane care încărcau, într-un autoturism de teren, marca Mitsubishi, mai multe colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au procedat la somarea prin voce a bărbaților moment în care aceștia au abandonat coletele și au demarat în trombă.


La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a procedat la cercetarea terenului fiind descoperite 5 colete cu țigări.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii de frontieră au observat mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, transportând colete voluminoase.

„Lucrătorii noștri au efectuat somațiile legale prin voce pentru a-i reține pe cei în cauză însă bărbații nu s-au supus, fiind trase 7 focuri de avertisment în plan vertical. În acel moment, persoanele în cauză au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean. Drept urmare, au fost anunțate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei. Cu această ocazie, au fost descoperite 2 colete cu țigări care au fost duse la sediul sectorului, urmând a fi inventariate”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Șapte focuri de armă la frontieră. Contrabandiștii au dat bir cu fugiții | Moldova24

Lăsați un comentariu

*