Marti 20 Octombrie 2020, Actualizat acum 293 zile 12:00 am

 

Indivizii luați la ocazie, care au tâlhărit un bărbat de 4.000 de lei, arestați preventiv

Indivizii luați la ocazie, care au tâlhărit un bărbat de 4.000 de lei, au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Pe 27 august, aceștia au fost luați la ocazie și l-au obligat, prin amenințări, pe un bărbat de 31 de ani, din Siret, să scoată de pe card 4.000 de lei și să le înmâneze suma.

La data de 01.09.2017, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi inculpați în vârstă de 19 ani din orașul Frasin, respectiv din orașul Gura Humorului pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, faptă comisă la data de 27.08.2017, ora 04.00, față de un bărbat de 31 de ani din orașul Siret. La 05.09.2017, cei doi inculpați au fost identificați pe raza localităților de domiciliu fiind escortați și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava”, transmite Poliția Suceava.


Din cercetări a rezultat că la 26.08.2017, bărbatul de 31 de ani, împreună cu alţi doi prieteni, s-au deplasat în orașul Frasin, sat Bucșoaia.

Din municipiul Suceava aceștia au luat la ocazie doi tineri necunoscuți care au afirmat că merg, de asemenea, până în localitatea Bucșoaia.

Ajungând în orașul Gura Humorului, tinerii s-au oprit la un magazin non-stop de unde au cumpărat alcool pe care l-au consumat împreună, mai puţin şoferul, după care și-au continuat drumul.
În jurul orei 03.30, când au ajuns în satul Bucșoaia, cei doi tineri luați la ocazie i-au solicitat conducătorului auto să oprească mașina pentru a coborî, iar în momentul în care autoturismul a oprit, unul din cei doi tineri necunoscuți a smuls din contact cheile mașinii și a solicitat suma de 200 de lei în schimbul lor.

Proprietarul autoturismului i-a înmânat suma de 200 de lei, moment în care tânărul necunoscut i-a smuls portofelul din mână. Verificând conținutul portofelului, cei doi necunoscuţi au găsit un card și i-au solicitat persoanei vătămate codul PIN pentru a efectua extragere de numerar.

Persoana vătămată a refuzat acest lucru, însă prin ameninţări i-a fost indusă o stare de teamă, ulterior fiind de acord să se deplaseze împreună cu unul din tinerii necunoscuţi la un bancomat pentru a face o extragere în valoare de 4.000 de lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate au fost identificate cele două persoane necunoscute, respectiv un tânăr de 21 de ani din Frasin şi unul de 19 ani din oraşul Gura Humorului, în baza probatoriului administrat dispunându-se punerea în mișcare a acțiunii penale pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Indivizii luați la ocazie, care au tâlhărit un bărbat de 4.000 de lei, arestați preventiv | Moldova24

Lăsați un comentariu

*