Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Drum județean blocat după ce un versant s-a prăbușit cu tot cu copaci. 27.000 de consumatori, fără curent electric

Un drum județean a fost blocat, de duminică, după ce un versant s-a prăbușit cu tot cu copaci. Este vorba despre drumul județean Broșteni- Dârmoxa, care a fost blocat pe o porțiune de 400 de metri. Potrivit prefectului județului Suceava, Mirela Adomnicăi, luni dimineață încă se lucra la degajarea carosabilului.

Doborâturi de copaci din cauza vântoasei au fost în mai tot județul. La Horodnic de Sus s-a circulat greu până la degajarea carosabilului. De asemenea, la Ostra primarul a intervenit cu Taf-ul după ce nu mai puțin de 12 bușteni au fost doborâți de furtună.

„În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase din cursul zilei de duminică, pompierii militari suceveni au intervenit, începând cu ora 18, petru defrişarea unor arbori căzuţi pe carosabil şi peste firele unor reţele de curent electric, în municipiul Câmpulung Moldovenesc (pe strada Şandru, 6 arbori), în municipiul Vatra Dornei (strada Căprioara, 20 de arbori) şi în comuna Poiana Stampei (un arbore)”, transmite ISU Suceava.

Totodată, 27.000 de consumatori din județul Suceava au rămas fără curent electric. Cele mai afectate zone, de vijeliile care s-au abătut asupra județului duminică, au fost Câmpulung Moldovenesc, Broșteni, Vatra Dornei, Gura Humorului, Rădăuți, dar și Suceava.

Luni dimineață, din cele 55 de localități afectate, 18 încă nu aveau energie electrică.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Drum județean blocat după ce un versant s-a prăbușit cu tot cu copaci. 27.000 de consumatori, fără curent electric | Moldova24
  2. Drum județean blocat după ce un versant s-a prăbușit cu tot cu copaci. 27.000 de consumatori, fără curent electric | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*