Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un sucevean a făcut un record mondial! A vândut un porumbel cu 500.000 de euro

Un sucevean reușește să facă un record din vânzarea unui porumbel. A obținut 500.000 de euro în urma unei licitații.

Daniel Bucaciuc este din localitatea Ipotești și are o pasiune pentru porumbei de mic copil. Un verișor de-al său din Sfântu Ilie îi împărtășea pasiunea și l-a învățat tot ce știa despre columbofilie.

Daniel nu s-a gândit vreodată să scoată bani din asta, dar cu trecerea anilor pasiunea sa pentru porumbei s-a concretizat și material. Căsătorit cu o frumoasă bistrițeancă, cu care are patru copii, suceveanul Daniel Bucaciuc, de 41 de ani, s-a mutat de 20 de ani în Belgia, unde are o firmă de construcții de 11 ani.

Recent, a reușit să-i învingă chiar și pe belgieni, renumiți pentru creșterea porumbeilor, și a vândut cel mai scump porumbel cu suma de 500.000 de euro, printr-o agenție de profil din Belgia.

Sunt mai mulți porumbei care sunt vânduți la sume de 400.000, 300.000 și uite că al meu a ajuns acum la 500.000. Este record pentru Belgia și nu numai pentru că nu s-a vândut nicăieri un porumbel cu o sumă așa mare. Ba chiar porumbelul meu a fost mai scump, dar suma mea este 500.000 pentru că agenția care l-a vândut și-a luat comisionul. Agenția are clienți în China și așa l-am dat”, a declarat, pentru SuceavaNews, Daniel Bucaciuc.

Duce o viață liniștită în Belgia, dar chiar și așa adoră să vină cu familia în România și nu ratează niciun concediu să fie aproape de cei dragi de aici.

Eu am cunoștințe foarte multe printre campionii Belgiei, noi facem schimburi, împerechem. Nu am trăit de pe porumbei, eu fac asta cu plăcere. Eu oricum o să continui, nu mă pot opri. Sunt foarte mulțumit pentru că sunt român și sunt într-o țară străină și am reușit să pot bate recordul în Belgia, unde aici, pentru ei este ceva….cum sunt lalele pentru olandezi, așa sunt porumbeii pentru belgieni. E o elită foarte renumită, sunt foarte mulți columbofili, foarte mulți bani se fac pe chestia asta cu porumbeii. Nu-i prima oară, am mai câștigat mai multe concursuri, dar niciodată așa mult”, ne-a spus suceveanul.

Își amintește și acum, cu plăcere, cum a fost prima sa „întâlnire” cu porumbeii.

Eu m-am dus la verișorul meu și mi-a spus că așteaptă să îi vină porumbeii din Cluj și mie mi s-a părut foarte departe Clujul ca să vină și mi s-au părut foarte inteligenți, mai inteligenți ca mine că eu nu pot veni de la Cluj că nu știam drumul. Și s-a declanșat o înțelepciune și o atracție, am zis că au ceva porumbeii aceștia și mi-a povestit el de Belgia, că el avea porumbei, eu nu aveam pe atunci, iar după o vreme am ajuns în Belgia și am făcut și eu asta”, ne-a mai declarat Daniel Bucaciuc.

Redactor: Mihaela Macovei


Loading...

loading...

5 Comentarii

  1. ALIN says:

    si uite așa marmota invelea ciocolata.Apoi afli că suceveanul făcea cine mai stie ce și avea banii din alte treburi și nu din porumbei…..O sumă enormă și pentru străini …nu cred povestea.Ce facea porumbelul ,vorbea ,fuma,…ținea de urât la babe ..????

    Răspunde
  2. Aaa says:

    Si cand te-ai trezit era dimineata draga “alin”daca taceai filosof ramaneai!!!esti din burla sau ai neamuri acolo?! Ce facea? Porumbelul?!!!..vindea bilete la intrare in burla !!!si tu cumparai.desteptule!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean a făcut un record mondial! A vândut un porumbel cu 500.000 de euro | MoldovaNews.ro
  2. A câștigat o avere, dar nu păstrează nici măcar jumătate din ea. Ce face cu banii suceveanul care a vândut un porumbel cu 500.000 de euro | SuceavaNews.ro
  3. A câștigat o avere, dar nu păstrează nici măcar jumătate din ea. Ce face cu banii suceveanul care a vândut un porumbel cu 500.000 de euro - Exclusiv24.net

Lăsați un comentariu

*