Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Focuri de armă la Vicovu de Sus pentru prinderea unor contrabandiști

Trei persoane transportau colete cu țigări, iar pe raza localității Vicovu de Sus, au dat nas în nas cu polițiștii de frontieră.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au observat pe direcția localității Vicovu de Sus, județul Suceava, trei persoane care transportau mai multe colete voluminoase către interiorul țării.


Polițiștii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care aceștia au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul statului vecin.

Drept urmare, lucrătorii de poliție au tras cinci focuri de avertisment în plan vertical, reușindu-se reținerea cetățeanul ucrainean Gheorghe F., în vârstă de 34 ani.

Imediat, au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar în urma verificării zonei, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete cu țigări, motiv pentru care acestea, împreună cu cetățeanul ucrainean, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.990 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 35.000 lei.
Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar cetățeanul ucrainean este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Focuri de armă la Vicovu de Sus pentru prinderea unor contrabandiști | Moldova24

Lăsați un comentariu

*