Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Discuții pentru înființarea unor secții pentru asistente medicale cu studii superioare și tehnică dentară, la USV

La Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava ar mai putea fi înființate încă două secții. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că poartă discuții cu conducerea unității de învățământ pentru introducerea acestora, dar și a unor masterate în domeniul sănătății.

USV are două secții în acest domeniu care trebuie acreditate până în luna martie a anului viitor: kinetoterapie și nutriție.

„Discuția noastră cu universitatea este să ceară încă două secții noi în domeniul medicinei și ne referim aici la o secție pentru asistente cu studii superioare, asistente medicale cu studii superioare și una de tehnică dentară. Sunt chestiuni care ar consolida și ar dezvolta și perspectiva Universității Ștefan cel Mare din Suceava, dar și relația cu spitalul și dorința noastră ca Spitalul Județean de Urgență Suceava să devină spital clinic universitar”, a declarat Flutur.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Discuții pentru înființarea unor secții pentru asistente medicale cu studii superioare și tehnică dentară, la USV | Moldova24

Lăsați un comentariu

*