Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Vitezoman perseverent! I-au reținut permisul din cauza vitezei cu care conducea, dar nu s-a învățat minte. Ce îl așteaptă acum pe un tânăr din Iaslovăț

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Iaslovăț, cu permisul reținut din cauza vitezei, a fost din nou tras pe dreapta, joi….tot din cauza vitezei. La ora 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DN 2H, pe raza localității Milişăuţi, autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Iaslovăţ, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 107 km/h în localitate (+57).

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că, dovada înlocuitoare a permisului de conducere, reţinut pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cu valabilitate până în 29.08.2017, este expirată.

Tânărul s-a ales acum cu  dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”..


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vitezoman perseverent! I-au reținut permisul din cauza vitezei cu care conducea, dar nu s-a învățat minte. Ce îl așteaptă acum pe un tânăr din Iaslovăț | Moldova24

Lăsați un comentariu

*