Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

119.000 de lei alocați de CJ pentru reamenajarea Sălii Unirii. Șeful județului va solicita bani de la Guvern pentru modernizarea unor drumuri

Consilierii județeni suceveni au aprobat alocarea a 119.000 de lei, în ședința de Consiliu Județean de luni, pentru reamenajarea Sălii Unirii. Banii vor fi folosiți pentru  documentația necesară începerii lucrărilor.

Sala Unirii urmează să fie inaugurată anul viitor, când va fi marcat Centenarul Marii Uniri. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, susține că va solicita fonduri de la Guvern pentru reamenajarea Muzeului din Siret, a Muzeului de Artă a Lemnului din Câmpulung Moldovenesc, dar și pentru modernizarea drumului E85 Roman-Suceava -Siret.

Totodată, șeful județului are în vedere și drumul care leagă Suceava de Dorohoi „pentru că până la urmă aceste rute au și semnificație istorică, fiind vorba de legătura dintre Bucovina și Regat”.

Gheorghe Flutur a declarat că va solicita bani și pentru modernizarea drumului Păltinoasa-Cacica- Marginea-Putna.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. 119.000 de lei alocați de CJ pentru reamenajarea Sălii Unirii. Șeful județului va solicita bani de la Guvern pentru modernizarea unor drumuri | Moldova24

Lăsați un comentariu

*