Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Finanțele caută firmă de pază pentru patru sedii din județul Suceava

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași organizează o licitație pentru achizitionarea unor servicii de paza ce ar urma sa fie asigurate pe o perioada de doi ani pentru mai multe sedii, inclusiv din Suceava. Finantistii au facut o evaluare si au ajuns la concluzia ca prevederea bugetara va ajunge la nivelul sumei de 4,5 milioane lei, fara TVA, aproape 1 milion de euro, potrivit bzi.
Serviciile de paza vor fi asigurate la mai multe sedii din cadrul DGRFP, dupa cum urmeaza: 5 sedii in Iasi, 3 sedii in Bacau, 3 sedii in Botosani, 3 sedii in Neamt, 4 sedii in Suceava si un sediu in Vaslui.

„Serviciul de paza se adreseaza în special obiectivelor care, datorita specificului de activitate, necesita supravegherea spatiului exterior si interior al amplasamentului. Paza va fi asigurata de catre societati specializate în serviciul de paza si protectie. Acestea trebuie sa fie constituite si sa functioneze potrivit legislatiei în vigoare, având ca obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor sau valorilor, în conditii de maxima siguranta a acestora. Achizitorul împreuna cu ofertantul câstigator vor forma o comisie mixta, formata din membrii numiti atat de achizitor, cat si de prestator, care va inventaria toate bunurile din obiectivele pazite în vederea evitarii sustragerilor, furturilor de bunuri”, se arata in caietul de sarcini.

In cazul unui furt, firma care va asigura paza va suporta daunele daca se va dovedi in urma cercetarilor ca nu s-au asigurat serviciile de paza.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Finanțele caută firmă de pază pentru patru sedii din județul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*