Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Enterobacterii în bucătăria pensiunii unde au mâncat cei nouă turiști ajunși la spital. Un angajat avea Escherichia Coli

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava au descoperit enterobacterii, iar un angajat avea Escheria Coli și stafilococ. Asta în urma controlului  în bucătăria pensiunii unde au mâncat cei nouă turiști care au ajuns la spital, zilele trecute, cu toxiinfecție alimentară.

Reprezentanții DSP, ca și inspectorii DSVSA, au sesizat că în bucătărie era mizerie, în urma probelor de laborator găsindu-se  enterobacterii.

Totodată, au fost găsite nereguli și la personalul din bucătărie. În urma probelor, a reieșit că un angajat avea Escherichia Coli şi un  stafilococ.

După verificarea tuturor probelor, urmează a se lua măsuri împotriva pensiunii.

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a dictat deja o amendă pentru pensiune. Pensiunea „Casa Elena” a primit o amendă de 2.000 de lei. Controlul a fost efectuat după ce nouă persoane, printre care și copii, au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară.

Pensiune din Gura Humorului amendată din cauza mizeriei din bucătărie


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Enterobacterii în bucătăria pensiunii unde au mâncat cei nouă turiști ajunși la spital. Un angajat avea Escherichia Coli | Moldova24

Lăsați un comentariu

*