Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Şoseaua de centură a municipiului Suceava ar putea fi terminată la 10 ani distanţă de la începerea ei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este pe cale să aprobe actualizarea proiectul tehnic al variantei de ocolire a municipiului Suceava, urmând să fie organizată o licitaţie la sfârşitul acestui an, scrie Adevarul.
Autorităţile judeţene sucevene au cerut Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să finalizeze cât mai curând şoseaua de centură a municipiului Suceava, începută în urmă cu aproape zece ani de zile.

„Realizarea acestui proiect asigură reducerea impactului negativ asupra mediului, precum şi reducerea evenimentelor rutiere”, a arătat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, care a mai menţionat că există un proiect tehnic apropat pentru tronsoanele nefinalizate ale variantei de ocolire a municipiului Suceava.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dat însă un răspuns destul de ambiguu solicitării preşedintelui CJ Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/ovcd5x


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ROman says:

    Mai sunt mai putin de trei ani sa numaram kilometri de Autostrada pe Moldova sa stim cum sa votam permanent harta rosie.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Şoseaua de centură a municipiului Suceava ar putea fi terminată la 10 ani distanţă de la începerea ei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*