Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Doi tineri răniți într-un accident la Cârlibaba

Doi tineri au fost răniți, vineri seară, într-un accident la Cârlibaba. Un bărbat de 26 ani, localnic, în timp ce se conducea mopedul, pe fondul neatenţiei în conducere, a efectuat un viraj incorect spre dreapta, a pătruns în parcarea amenajată de pe partea dreaptă a drumului, intrând în coliziune frontală cu partea din spate a unei autoutilitare, ce era parcată.

În urma coliziunii a rezultat rănirea conducătorului mopedului şi vătămarea uşoară a pasagerului mopedului, un tânăr de 25 ani, din aceeași localitate.

Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, ca urmare a leziunilor suferite în urma accidentului, dar la Spitalul Municipal Vatra Dornei i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă ”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi tineri răniți într-un accident la Cârlibaba | Moldova24

Lăsați un comentariu

*