Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Concedii în stand by pentru angajații mai multor primării din județul Suceava din cauza Lunii Diasporei

Angajații mai multor primării din județul Suceava au fost nevoiți să-și amâne concediile pentru luna august din cauza Lunii Diasporei.

Luna august reprezintă perioada în care oamenii plecați la muncă în străinătate se reîntorc în țară, în concediu, dar mulți dintre ei profită de această perioadă pentru a-și pune la punct documentele.

Astfel, că la nivelul mai multor unități administratice din județul Suceava, dar și a unor instituții, angajații au lucrat la foc continuu. Este și cazul celor 34 de salariați de la Primăria Marginea.

„Este luna Diasporei, mulți străini sunt veniți în localitatea noastră. Noi am dat mai puțini angajați în concediu ca să asigurăm o activitate bună la Primărie pe perioada când vin persoanele din afara țării, să putem fi la dispoziția lor și să-i ajutăm să-și facă cât mai repede hârtiile, autorizațiile de construcții, certificatele de urbanism, actele de care au nevoie. Și-au mai luat câțiva concediu, dar foarte puțin și astfel încât să nu fie perturbată activitatea”, a declarat primarul comunei Marginea, Dumitru Nichitean.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Concedii în stand by pentru angajații mai multor primării din județul Suceava din cauza Lunii Diasporei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*