Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Un tânăr din Marginea a dat cu mașina peste un bărbat, apoi a dat bir cu fugiții

Un tânăr de 20 de ani, din Marginea, este cercetat de polițiști după ce a dat cu mașina peste un bărbat de 30 de ani, apoi a dat bir cu fugiții.

Potrivit polițiștilor, joi, în jurul orei 22.00, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe partea stângă a părții carosabile, dinspre centrul comunei Marginea spre localitatea Clit, un bărbat de 30 de ani, din comuna Marginea, a fost acroșat și accidentat ușor de un autoturism aflat în depășirea unei alte mașini ce se deplasa în aceeași direcție de mers și al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea spre orașul Solca, părăsind locul accidentului.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii au oprit pe raza orașului Solca, autoturismul înmatriculat în străinătate și implicat în accident, care prezenta avarii, conducătorul auto fiind identificat ca fiind un localnic de 20 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr din Marginea a dat cu mașina peste un bărbat, apoi a dat bir cu fugiții | Moldova24

Lăsați un comentariu

*