Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Bărbat din Vicovu de Sus reținut după ce a făcut scandal în casa unor soți, a condus beat și fără permis

Un bărbat de 35 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost reținut, miercuri, de polițiști după ce a făcut scandal în locuința unor soți, a condus beat și fără permis de conducere.

Polițiștii l-au depistat în flagrant pe agresor, Ovidiu Gheorghe Ursachi, zis Gj, care a pătruns fără drept în curtea și locuința unui bărbat din comuna Putna, refuzând să părăsească imobilul la solicitarea proprietarilor, scandalul fiind aplanat de polițiști.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 35 de ani a condus autoturismul pe DN 2H, în localitatea Putna.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „violare domiciliu”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, bărbatul de 35 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 24.08.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru stabilirea unor măsuri preventive”, arată un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat din Vicovu de Sus reținut după ce a făcut scandal în casa unor soți, a condus beat și fără permis | Moldova24

Lăsați un comentariu

*