Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO! Percheziție la Vicovu de Sus, la locuința unui tânăr de 22 de ani. Ce au căutat anchetatorii

Foto: Guby Guby Gubytza

Locuința unui tânăr de 22 de ani, din Vicovu de Sus, a fost ținta unei percheziții desfășurată de polițiști în mai multe cauze de furt.

Potrivit anchetatorilor, la data de 14 august 2017, ora 09.00, Poliția Orașului Vicovu de Sus a fost sesizată de către o femeie de 62 de ani, din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că în noaptea de 13 spre 14 august 2017, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din localitate și au sustras bunuri.

În urma cercetărilor s-a stabilit că autorul a distrus sistemul de alarmare cu care era prevăzută unitatea după care a pătruns în incinta punctului de lucru susmenționat.
Din declarația gestionarului unității a rezultat faptul că autorii infracțiunii au sustras din incinta unității bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei.

În continuarea cercetărilor desfăşurate în cadrul dosarului penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,furt”, la data de  21 august 2017 polițiștii Orașului Vicovu de Sus au solicitat încuviințarea efectuării unei percheziții domiciliare la imobilul unde locuiește un bărbat de 22 ani din orașul Vicovu de Sus, bănuit de comiterea furtului, în vederea identificării bunurilor care au fost sustrase.

În urma probatoriului administrat în cauză, la 22 august 2017 Judecătoria Rădăuți a încuviințat efectuarea percheziției, motiv pentru care miercuri, 23 august 2017 poliţiştii au efectuat percheziția domiciliară.

La imobilul în care locuiește bărbatul de 22 de ani şi în anexele acestuia au fost identificate bunuri sustrase din societatea comercială în noaptea de 13/14 august 2017, dar şi alte scule electrice şi bunuri în valoare de peste 10.000 lei şi două biciclete în valoare de cca. 1000 lei acestea provenind din alte furturi înregistrate pe raza localităţii.

„Astfel, având în vedere alte furturi înregistrate la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus în care sunt reclamate sustragerea unor bunuri cu caracteristici asemănătoare celor identificate la percheziția domiciliară, polițiștii au procedat la contactarea persoanelor vătămate, ocazie cu care, un localnic a declarat faptul că, una din biciclete îi aparține, aceasta fiind sustrasă în noaptea de 31.05/01.06.2017 de persoane necunoscute. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului de 22 de ani, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Percheziție la Vicovu de Sus, la locuința unui tânăr de 22 de ani. Ce au căutat anchetatorii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*