Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! A rămas fără un microbuz în valoare de peste 40.000 de lei după ce a ascuns țigări de contrabandă în el

Un microbuz în valoare de peste 40.000 de lei a fost confiscat de polițiștii de frontieră Siret după ce au fost ascunse țigări de contrabandă în el.

Sâmbătă, 05 august a.c., în jurul orei 10.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Oleg M., în vârstă de 29 de ani, conducând un autovehicul marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Polonia.

Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în plafonul și pereții laterali ai microbuzului cantitatea de 2.720 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 3.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul marca Mercedes în valoare de 40.500 lei a fost reținut de către organele vamale în vederea confiscării.

De asemenea, cetățeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar față de acesta a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! A rămas fără un microbuz în valoare de peste 40.000 de lei după ce a ascuns țigări de contrabandă în el | Moldova24

Lăsați un comentariu

*