Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Bărbatul căutat de salvamontiști, jandarmi și polițiști a fost găsit mort

Bărbatul de 57 de ani, din Vatra Dornei, care a fost căutat de jandarmi, salvamontiști și polițiști, a fost găsit mort, vineri la amiază, într-un canal de colectare secat. Din primele verificări ale polițiștilor, acesta a încercat să traverseze o punte și a căzut de la aproximativ 4 metri înălțime.

Ultima dată, Petru Drobotă a fost văzut pe 2 august în Poiana Negrii, comuna Dorna Candrenilor. Un apel la 112 a anunțat dispariția sa, joi, 3 august.

Apelul a fost facut atat prin 112 cat si direct la Serviciul Salvamont VatraDornei. S-a procedat ulterior impreuna cu echipajele de la Pompieri, Politie si Jandarmerie la o cautare pe o raza de cativa kilometrii in jurul ultimei locatii unde a fost vazuta persoana disparuta. Salvamont Vatra Dornei au efectuat o cautare atat pe drumurile principale forestiere cat si la stanile din zona. Pana la ora actuala nu s-au gasit indicii. Cautarile vor continua si in data de 4 august cu efective sportite”, transmitea directorul Salvamont Vatra Dornei, Petru Ariciuc.

A plecat la muncă în construcții și nu a mai revenit acasă. Sunați la 112 dacă l-ați văzut!

FOTO & VIDEO! Căutări disperate la Vatra Dornei. Un bărbat este de negăsit de trei zile


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*